Pitkästä aikaa blogin pariin

Tässä on kesällä nyt sattunut aika paljon kaikkea, suunta ollut vain ylöspäin ja vauhti huimannut jopa välillä päätä.

Mikä on nykytilanne?
Asun kotonani koirani kanssa, vierailevana tähtenä ollut kohta kolmisen kuukautta myös uusi hellu. Aloitin työt LKS:n fysiatrian poliklinikalla ja lisäksi teen välillä ilta- ja viikonlopputöitä Terveystalolla. Tämä järjestely nyt vuoden loppuun voimassa. Sen lisäksi teen hyaluronihappohoitoja ja valmennan – mukavaa ja mielenkiintoista vaihtelua arkeen. Harrastuksina edelleen kuntosali (enkä siitä luovu) sekä korujen teko, piirtäminen ja uutena vanhana pianon soitto. Tähän en vielä ole oikein päässyt käsiksi, kun nuotit nukassa (penskana viimeksi soitellu) ja tuntuu etten vaan enää osaa 😀

Tekemistä siis riittää ja menemisiä on paljon, on käyty luennoimassa, lomalla muualla Suomessa, kohta tulossa Lontoon reissu ja sen perään vielä Tansanian reissu. Joulun vietämme kuitenkin Suomessa ja silloin nähdään perhettä.

Olen onnellinen ja tyytyväinen elämääni, pitää vain muistaa välillä rauhoittaa tilannetta. Onneksi on ystäviä, jotka huolehtivat ja muistuttavat aina välillä – joskus teen samaa heille vastahuomioksi 🙂

Valmennushommissa on pari säännöllisessä ohjauksessa olevaa ahkeraa ja lupaavaa naista, lisäksi satunnaisia ohjausksia, ohjelmia ja rasvaprosentin mittauksia tulee. Oman treenin olenkin jättänyt nyt mukavuustasolle ja kunnon ylläpitämiselle kehittämisen sijaan, kun ollut muut prioriteetit syksyllä. Mittasin kuitenkin lähtötilanteen rasvaprosenttina itelle, kun ei ole paljoa ruokavalioita ollut käytössä kisojen jälkeen. Paino olikin illalla 63,kg ja rasva% 15,7%. Ei paha, tosin haluan tuon nestehöttyrän ihon alta takaisin lihaksiin ja vähän kiinteämmän olon 😀 Eiköhän se siitä tasotu nyt kun päässyt enemmän treenaamaan taas.

Eli mitä elämässäni on nyt tärkeää?

Perhe, ystävät, parisuhde, matkustelu, harrastukset, työ, koti. Ainakin.

3

Ulkoiltua on tullut enemmän kuin ennen, minkä avulla jaksanut enemmän töitäkin. Matkat ja parisuhteen sekä matkat ja perheen+ystävät voi yhdistää hyvin, kun yksin reissaaminen on harvassa mulla.

b  2

a

 

Kemijärvellä on käyty perhettä katsomassa ja oma koti laitettu kuntoon (vessaremppa, vierasmakkarin remppa).

 

Enää muutaman kiireisempi viikko edessä tälle vuodelle ja paljon hauskuutta ja vapaa-aikaa. Mitäpä sitä muuta voi toivoa – olla vain kiitollinen että asiat järjestyy 🙂

Kommentit

kommenttia